Navigation

Herroepingsrecht

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Wettelijk gezien is het herroepingsrecht dan ook niet van toepassing. Toch bieden wij van Bad-Ass Bracelets u dit recht aan!

U heeft het wettelijke recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@badass-bracelets.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt gebruik maken van het formulier dat meegestuurd wordt met de bestelling. Als u deze perongeluk niet meer in het bezit hebt of hij is per ongeluk niet meegestuurd, kunt u ook het volgende (standaard)formulier gebruiken

Fomulier Herroepingsrecht

Bad-Ass Bracelets

© 2015 - 2019 Bad-Ass Bracelets | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore