Navigatie

About us


2015 - Het Begin

Wat in 2015 begon als een hobby, begint nu een van de nieuwe gevestige armband merken in Nederland te worden. Ik (Jeroen) kwam Paracord Bracelets in Amerika tegen en toen dacht ik; dit moet er in Nederland ook komen. Ik begon met het zelf maken van deze Paracord armbanden en voordat ik het mezelf realiseerde liepen vrienden, familie en kennissen ook met mijn armbanden rond! Iedereen was zo enthousiast over mijn bracelets. Dat was natuurlijk erg tof. Hierdoor bedacht ik me dat er misschien wel meer mensen rondlopen die deze armbanden - die toch weer net wat anders zijn dan de armbanden van gevestigde merken - graag willen hebben.

Dit resulteerde in de opening van Bad-Ass Bracelets. Een eerste kleine investering in Paracord onderdelen, een webshop en ik kon online. Mijn armbanden gaan staan voor de naam; stoer, eigentijds en onbreekbaar. Een hele nieuwe wereld ging voor me open; Online adverteren, Google, klantcontact, productontwikkeling, fotografie, teksten schrijven. Je kunt het zo gek nie verzinnen. Het beviel me allemaal erg goed.

2016 - De ontwikkeling

In dit jaar begin Bad-Ass Bracelets vorm te krijgen. Ik breid de collectie uit met Natuursteen kralen armbanden. Ik merkte dat hier steeds meer behoefte naar kwam. Daarnaast raakte ik in contact met leveranciers waardoor ik mijn eigen 'merkbedels'  kon gaan maken. De 'Stel Zelf Samen'  module is gemaakt en Paracord XXL - armbanden speciaal voor de Big Boys - kwam op de site. Dit alles in een jaar waarin ook gewoon full-time gewerkt moest worden. Een superdruk maar enorm leuk jaar. Bad-Ass Bracelets begint vorm te krijgen!

Aan het einde van het jaar kreeg ik ook nog de kans om de samenwerking aan te gaan met een drietal DJ's uit de Hard Dance Scene (DJ's waar ik zelf regelmatig op uit mijn plaat sta te gaan!) een samenwerking aan te gaan: DJ Adaro, Ran-D en Gunz For Hire. Ook deze collectie werd erg goed ontvangen door de fans van de DJ's.

Bad-Ass Bracelets HQ

2017 - De uitbreiding

Op dit moment werk ik nog steeds full-time en zijn er inmiddels enkele duizenden Bad-Asses die met mijn armbanden rondlopen. Hoe dope is dat! 2017 staat helemaal in het teken van online uitbreiding. Het merk wordt bekender, armbandenliefhebbers beginnen me steeds makkelijker te vinden en het wordt drukker. Familie en vrienden moeten me regelmatig helpen om alles bij te benen. Wat een gekkenhuis! Uiteraard blijf ik inzetten op deze beste kwaliteit armbanden en de beste service voor alle Bad-Asses. Dit resulteert in een beoordeling van 9,6 uit 10 gemiddeld door ruim 220 beoordelaars! Daar doen we het allemaal voor.

Eind 2017 introduceren we de Fall/Winter '18 collectie. Vanaf dit jaar 2x per jaar een nieuwe collectie. Ook hernoemen we onze collecties: Steel & Cord voor de Paracord collectie, Steel & Stones voor de natuursteen collectie en de nieuwe collectie Sailrope armbanden gaat Steel & Rope heten. Waarom? Omdat het precies beschrijft wat het is: Stalen onderdelen met Paracord, Sailrope of natuursteen. Stronger than steel!

Wat een heerlijk jaar was dit.

2018 - Grote Plannen

We hebben grote plannen voor 2018. Om deze plannen uit te voeren moet ik tegen mezelf toegeven dat het niet allemaal meer alleen te doen is. Mijn broer stapt in het bedrijf, super tof! 2018 gaat het jaar van de off-line verkopen worden. Bad-Ass Bracelets naar het grote publiek. Wij zijn er klaar voor.

Bedankt voor je vertrouwen in ons, en veel plezier met jouw Bad-Ass Bracelets,

Best,

Bad-Ass Bracelets

Jeroen & Coen

© 2015 - 2018 Bad-Ass Bracelets | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel