Navigatie

NEW!

Mini Cord | Snake Grey Camo

Artikelnummer: MC006
Vorige Artikel 6 van 6
€ 24,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Mini Cord | Snake Grey Camo

Al geruime tijd wordt Paracord gebruikt door survivalers en militaire eenheden als multifunctioneel touw. Oorspronkelijk gemaakt als touw aan een parachute. Nu is dit multifunctionele Paracord ook beschikbaar voor aan jouw pols én ziet het er ook nog eens Bad-Ass uit. Maak kennis met onze collectie Snake bracelets. Gemaakt van de hoogste kwaliteit Amerikaans Paracord type 1 met een breekkracht van 45kg, UV-resistent en afgemaakt met (roestvrij) stalen sluitingen onderdelen. De Snake doet niet onder voor zijn grote broers, ook al is hij wat kleiner. Door zijn tijdloze uitstraling en onbreekbare kwaliteit is het een aanvulling op je collectie. Made to last!

Materiaal: Paracord type 1 (1,9mm) Grey Camo

Sluiting: Kreeftsluiting Black

Merktag: Black

Knoop: Cobra

Afmetingen: De breedte van deze Paracord bracelet is ongeveer 10mm. Er wordt ongeveer 2,5m touw gebruikt die je kan hergebruiken in noodsituaties.

Onderhoud: Met deze armbanden kan je douchen, zwemmen en door de modder rollen. Als hij vies wordt kan je hem met zeep wassen. 

Onze Snake bracelets zijn gemaakt om samen met jou oud te worden. Tijdloos design, touw met een breekkracht van 45kg en de beste RVS Sluitingen. Made to last!


Maatadvies

Bij Bad-Ass Bracelets zijn alle maten mogelijk. Niks zo vervelend als 'standaard' maten die net niet passen. Van grote tot kleine pols, wij willen dat jouw armband perfect past! 

1. Meet je polsomtrek op het dikste punt van je pols (bij de punten waar het bot iets uitsteekt) met bijvoorbeeld een meetlint. Je kunt ook een stukje touw pakken en de lengte daarna namenten met een lineaal. 

2. Rond halve centimeters altijd af naar boven. (Voorbeeld: Meet je 18,5cm, bestel dan 19cm).

3. Geef je maat door, wij gaan je armband zo snel mogelijk maken!

Polsmaat meten

 

© 2015 - 2019 Bad-Ass Bracelets | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel