Navigatie

Create Your Own | Steel & Cord

Artikel 1 van 1
€ 39,95 (inclusief 21% BTW)

Het is bij ons, exclusief op de site, mogelijk om je eigen armband samen te stellen. Naast onze standaard collectie kun je hier bijvoorbeeld ook armbanden met een Skull of Buddha bedel maken. Ook sluitingen uit eerdere collecties zijn mogelijk. Wil jij een unieke armband? Ga snel aan de slag.

Let op: Onze software laat geen eindproduct zien. Je moet het eindproduct visualiseren. Omdat we snappen dat dit niet handig is kun je altijd een foto aanvragen, voordat we de armband versturen. Zo weet je zeker dat je armband eruit komt te zien, zoals jij dat wil!

Voor grotere afbeeldingen van de kleuren: KLIK HIER!

De volgende keuzes kun je maken:

Kleur: Kies uit verschillende basiskleuren of multi-colour. Kies wat het beste past bij jouw stijl!

Knoop: Ga je voor een platte smalle knoop, kies dan Fishtail. De traditionele Paracord knoop is de Cobra, het meest gebruikt bij survival en in het leger. Ga je voor groffer en dikker, kies dan de Shark.

Sluiting: Je hebt de keus uit 4 kliksluitingen of 5 verstelbare D-sluitingen. De zwarte en RVS D-sluiting zijn beiden van volledig roestvrijstaal. De overige sluitingen zijn van hoge kwaliteit metaal.

Merkbedel: Kies uit de 5 verschillende kleuren Bad-Ass Bracelets bedel. Mix&match!

Bedel: Houd je van skulls? Of liever casual met alleen een merkbedel? Aan jou de keus. 

Foto: Heb je je keus gemaakt? Stuur je bestelling door. Je kunt er voor kiezen om eerst een foto van ons te ontvangen van je uiteindelijke bracelet. Tevreden? Dan sturen wij hem meteen op. Zie je het liefst een detail net anders? Dan passen wij dit meteen aan.


Maatadvies

Bij Bad-Ass Bracelets zijn alle maten mogelijk. Niks zo vervelend als 'standaard' maten die net niet passen. Van grote tot kleine pols, wij willen dat jouw armband perfect past! 

1. Meet je polsomtrek op het dikste punt van je pols (bij de punten waar het bot iets uitsteekt) met bijvoorbeeld een meetlint. Je kunt ook een stukje touw pakken en de lengte daarna namenten met een lineaal. 

2. Rond halve centimeters altijd af naar boven.

3. Ga je douchen of in het water met je armband, houdt er dan rekening mee dat hij iets kan krimpen. Wij raden aan dan een centimeter groter te bestellen.

4. Geef je maat door, wij gaan je armband zo snel mogelijk maken!

Polsmaat meten


 

© 2015 - 2019 Bad-Ass Bracelets | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel